Arriba un estiuet de Sant Miquel en tota regla

Ens trobem a les portes d’un estiuet de Sant Miquel que aquest any es manifestarà amb força a Catalunya.

Al voltant del dia 29 de setembre, Sant Miquel, estadísticament en meteorologia vivim dies amb un temps estable i unes temperatures més agradables del que tocaria ja endinsats a la tardor, unes temperatures que ens recorden a l’estiu, per això li diem l’estiuet de Sant Miquel.

Aquest any l’estiuet de Sant Miquel arriba amb força amb temperatures anormalment altes a Catalunya que seran entre 3 i 6 graus més altes de les que tocaria per aquesta època de l’any.

Màximes de fins a 34 graus a l’interior

Entre demà i diumenge viurem a Catalunya un episodi d’altes temperatures més propi dels mesos d’estiu.

Tot i que les nits es mantindran fresques a l’interior, amb temperatures nocturnes molt semblants a les de dies enrere, les temperatures màximes encara han de pujar una mica més fins diumenge, quan sembla que tindrem el pic d’aquest episodi.

Entre dissabte i diumenge els valors màxims es poden enfilar fins als 34 graus a les comarques del Pla de Lleida i per sobre dels 30 o 32 graus a molts sectors interiors o del prelitoral.

A la costa els valors seran més baixos tot i que diumenge es podrien acostar a 27 o 29 graus en alguns trams del litoral.

Temperatures màximes previstes per dissabte 30 de setembre
Temperatures màximes previstes per diumenge 1 d’octubre
Scroll al inicio