Qui sóc

Geògraf i meteoròleg

El meu nom és Pere Almendárez Ramírez. Vaig néixer l’any 1994 a Banyeres del Penedès, Tarragona.

Des de molt petit em van cridar l’atenció els fenòmens meteorològics, especialment les intenses tempestes, i disfrutava mirant i remirant mapes i atles d’arreu del món.

Als tretze anys vaig instal·lar el meu propi observatori meteorològic a Banyeres del Penedès que avui en dia segueix actiu i comparteix dades a la xarxa.

Sóc graduat en Geografia i Ordenació del Territori, menció en Planificació Territorial i Ambiental, per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Experiència

Actualment realitzo previsions meteorològiques a la ràdio local, concretament al magazín penedesenxarxa, un programa coproduït per Domenys Ràdio, Bellvei Ràdio, Canal 20-Ràdio Olèrdola, radiosantsa, rtvvilafranca i la xarxa.

Des del mes d’octubre del 2021 soc col·laborador a la xarxa de Vigilància Meteorològica del Servei Meteorològic de Catalunya

He treballat a la redacció de Tarragona Digital (delCamp) i CatalunyaDiari a la secció de meteorologia, realitzant previsions i articles d’actualitat.

També he pogut fer el temps a la Televisió Local del Vendrell en el meu període de pràctiques universitàries.

A la xarxa

Sóc el creador i administrador de PereMeteo, web on realitzo articles de previsió i divulgació meteorològica.
També gestiono dos observatoris meteorològics.

Col·laboracions

Durant els últims anys he col·laborat, i col·laboro encara amb molts d’ells, amb diferents mitjans de comunicació, fent previsions meteorològiques, compartint dades o informació relacionada amb la meteorologia.

– EixDiari
– El3deVuit
– La Fura
– La Ciutat del Baix Penedès

Testimonis

-Wm1uJ2e_400x400

Porto treballant amb el Pere Almendárez fa més deu anys en diferents mitjans de comunicació. La primera vegada que va col·laborar amb nosaltres va ser al programa “La Tarda” que s’emetia per Ràdio Banyeres i cada divendres, ens aportava la seva experiència amb la meteorologia. L’any 2016 vaig obrir el diari La Ciutat del Baix Penedès i com no podia ser d’una altra manera, també vaig voler comptar amb ell perquè ens escrivís de forma setmanal, la previsió meteorològica. Des del setembre de l’any 2019 estic realitzant el programa de ràdio Penedès en Xarxa, el qual està coproduït per Ràdio Vilafranca, Canal 20 Olèrdola, Ràdio Sant Sadurní, Domenys Ràdio i Bellvei Ràdio, i en el qual el Pere col·labora realitzant previsions meteorològiques de forma setmanal. És una bellíssima persona, treballador, un gran meteoròleg i sobretot, que, quan dóna la seva paraula la compleix sempre. Si teniu l’ocasió de treballar amb ell o si busqueu un gran professional, no ho dubteu i contacteu amb el Pere Almendárez.

Lourdes Meroño


Comunicaciones Meta

QBn86G9S_400x400

El Pere Almendárez demostra una passió per la meteorologia d’aquella que s’encomana. I aquesta passió la transforma sempre amb una voluntat d’aportar informació rigorosa i, a més, amb una intencionalitat pedagògica d’acostar a l’usuari el perquè el temps es comporta com es comporta. Mai no li fa mandra estar al peu del canó i em consten diverses nits que s’ha passat en blanc per seguir la negror d’una tempesta

Ricard Vinyals


Periodista – Director 3deVuit

Segueix-me a la xarxa


Facebook-f


Twitter


Linkedin


Instagram

ativador office 2016

Scroll al inicio