Neu a Catalunya

neu a catalunya

Consulta la previsió de neu a Catalunya.

La presència de neu a Catalunya és comuna durant els mesos d’hivern, especialment a les zones muntanyoses. Catalunya compta amb diversos sistemes muntanyosos, com els Pirineus, on es produeix una quantitat significativa de neu.

Durant la temporada hivernal, moltes estacions d’esquí als Pirineus i altres àrees muntanyoses de Catalunya atrauen turistes i entusiastes dels esports d’hivern per gaudir de la neu i practicar esquí, snowboard i altres activitats relacionades.

És important tenir en compte que la informació precisa sobre la quantitat de neu en un moment específic pot variar, per això és recomanable consultar fonts actualitzades i pronòstics del temps de forma recurrent per obtenir informació més detallada sobre la presència de neu a Catalunya en un moment donat.

Plou o neva ara a Catalunya?

Consulta en directe el radar meteorològic que ens ofereix la possibilitat de distingir entre pluja o neu.

En aquesta imatge del radar podreu observar en color verd allà on plou i en vermell els punts on molt probablement la precipitació és en forma de neu.

Gruix de neu a Catalunya

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya ens proporciona cada temporada les estadístiques de gruix de neu en diferents punts del Pirineu Català.

En aquesta pàgina podreu consultar les últimes dades de gruix de neu proporcionades seleccionant l’estació.

Sasseuva


2228 msnm

gruix de neu a sasseuva

Bonaigua


2266 msnm

gruix de neu a bonaigua

Boí


2535 msnm

Malniu


2230 msnm

gruix de neu a malniu

Cadí Nord


2143 msnm

Núria


1970 msnm

Previsió de neu a Catalunya

Meteoexploration.com ens ofereix diferents mapes de previsió de neu a Catalunya. A continuació podeu consultar els mapes de neu acumulats previstos pels pròxims 3 i 5 dies.

Els mapes també ens indiquen la cota de neu prevista.

Previsió de neu a Catalunya els pròxims 3 dies

previsió neu a catalunya

Previsió de neu a Catalunya els pròxims 5 dies

previsió neu a catalunya

Scroll al inicio