Tornen els ruixats de tarda durant Sant Joan

Feia uns dies que els ruixats de tarda, que tantes comarques han afectat durant la primera meitat de mes a Catalunya, no apareixien. Demà dimecres, dia de Sant Joan, tornaran a descarregar en algunes comarques del Pirineu.

El temps per dimecres 24 de juny

Aquest dimecres 24 de juny començarà amb núvols baixos i bancs de boira a molts sectors del litoral català. Tot i que poden aparèixer a tocar de la primera línia de mar, en tot el litoral, els esperem especialment cap al litoral nord de Barcelona i litoral de Girona.

Al llarg del matí aquests núvols baixos es podrien trencar, tot i que no acabaran de desaparèixer el tot. Al vespre podrien ser de nou força abundants en alguns sectors.

A la resta del territori matí amb domini del sol.

A la tarda i el vespre esperem nuvolades cap al Pirineu i Prepirineu, també cap a les muntanyes del sud de Tarragona (Massís del Port). Esperem alguns ruixats, localment intensos i amb calamarsa, cap a l’Alta Ribagorça, Vall d’Aran, Pallars Sobirà i també cap al nord del Pallars Jussà. També poden caure cap a la Cerdanya o nord del Solsonès.

Cap al Massís del Port també poden arribar a caure alguns ruixats durant les últimes hores de la tarda.

A la resta del territori català tarda marcada pel sol.

Les temperatures es mantindran sense canvis o pujaran entre 1 i 2 graus en conjunt.

Màximes entre els 33 i 35 graus al Pla de Lleida i Terres de l’Ebre. Entre els 29 i 32 graus a les comarques interiors i del Prelitoral i entre els 24 i 27 graus al litoral, tret dels sectors on apareguin les boires o núvols baixos, aquí les temperatures quedaran més frenades.