Temperatures altes fins al dia de Nadal

Just ahir us explicava en aquesta entrada de la web, l’arribada d’un notable canvi de temps coincidint amb les festes de Nadal.

Res no ha canviat, i a partir del dia de Nadal les temperatures baixaran de forma notable i tindrem una sensació de ple estiu.

Fins al moment les temperatures durant el migdia seran molt agradables a gran part de Catalunya, amb valors que es poden acostar fins als 20 graus!

El temps per dimarts 22 de desembre

Aquest dimarts 22 de desembre tindrem un dia plàcid a Catalunya, però sempre amb el permís d’aquestes bandes de núvols alts i mitjans que no acabaran de desaparèixer.

Matí amb un cel mig ennuvolat arreu, més clarianes i núvols més trencats cap al litoral.

Un dia més reapareixeran les boires a les fondalades interiors, força persistens cap al Pla de Lleida.

Tarda amb un cel mig ennuvolat arreu, fins i tot amb estones de cel tapat, per aquests núvols alts. No esperem precipitacions.

Temperatures mínimes sense gaires canvis o una mica més altes. Ambient molt agradable a les hores centrals del dia, tret dels sectors amb boira. Temperatures màximes que s’enfilaran fins als 16 o 17 graus al litoral i prelitoral, fins i tot fregaran els 20 graus a les comarques de Girona.

Aquest temps estable, amb temperatures molt agradables a les hores centrals del dia es repetirà dimecres. Dijous començaran a baixar i serà divendres quan tornem a tenir una sensació de ple hivern a tot Catalunya.