Setmana Marcada Pel Temps Estable I unes Temperatures en augment

Avui diumenge la sensació d’hivern ha estat marcada arreu de Catalunya. Demà dilluns encara notarem un ambient fresc amb un dia que tornarà a estar marcat per aquests núvols abundants a moltes comarques.

De cara a dimarts i a mesura que avanci la setmana, el sol anirà imposant-se i les temperatures seran molt més agradables.

El temps per dilluns 15 de febrer

Aquest dilluns esperem un dia de nou molt ennuvolat a Catalunya.

Durant el matí tindrem un cel tapat arreu del territori, potser només algunes clarianes cap a la Vall d’Aran.

Durant el matí es poden escapar alguns plugims febles a les comarques de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona, molt poca cosa.

Durant la tarda les clarianes aniran a més a punts del Pirineu. A la resta de Catalunya continuarà aquest cel molt ennuvolat en general amb possibilitat encara d’algun plugim feble a les comarques de la costa.

El vent girarà a component SW durant el migdia i la tarda, bufant moderat a les comarques de Girona.

Temperatures que poden pujar entre 1 i 2 graus en conjunt, així i tot, encara demà dilluns sensació de fredor a bona part de Catalunya. Les temperatures més altes es registraran a la Vall d’Aran on es pot arribar als 14 o 15 graus al migdia.

Recuperació de les temperatures i temps estable la resta de la setmana

Poc moviment meteorològic el que ens espera a Catalunya la setmana vinent. Ens trobarem sota el domini de les altes pressions i només dijous un front podria passar lliscant el Pirineu i provocar aquí algunes pluges o nevades febles.

Les temperatures s’aniran recuperant de forma clara a partir de dimarts. De cara al pròxim cap de setmana esperem un ambient molt agradable amb l’arribada d’una massa d’aire molt més càlida que faria pujar els termometres fins als 18 o 20 graus a molts sectors de Catalunya el pròxim diumenge.