Revetlla i dia de Sant Joan amb temps estable a Catalunya

El temps ens acompanyarà aquesta revetlla de Sant Joan i també durant la jornada de Sant Joan a Catalunya. L’ambient serà càlid, d’estiu.

El temps per dimarts 23 de juny

Aquest dimarts començarà amb sol a bona part de Catalunya. Només destacar alguns intervals de núvols baixos cap al litoral de Girona i també a punts de la Costa de Tarragona.

També a primeres hores del matí poden aparèixer alguns bancs de boira a les fondalades de les comarques interiors de Catalunya.

Resta de la jornada marcada pel sol. Algunes nuvolades cap al Pirineu durant la tarda, i a última hora de la tarda arribada d’algunes bandes de núvols prims cap a Ponent i el sud de Catalunya.

Temperatures sense canvis, ambient càlid durant bona part del dia. Màximes entre els 33 i 35 graus al Pla de Lleida i interior de les Terres de l’Ebre, entre els 28 i 31 graus a l’interior i entre els 24 i 27 graus al litoral.

Durant la nit de la revetlla les temperatures voltaran els 19 a 22 graus al litoral i entre els 14 i 17 graus a l’interior.

Dia de Sant Joan amb domini del sol

Durant la jornada de Sant Joan el temps aguantarà estable durant bona part del dia a Catalunya.

Tot i això, durant la tarda les nuvolades creixeran amb més ganes i esperem alguns xàfecs cap al Pirineu i Prepirineu, especialment de Lleida.

Les temperatures no experimentaran canvis importants.