Previsió del temps Setmana Santa 2020

Tot i que viurem una Setmana Santa inusual tancats a casa, aquí teniu una previsió del temps per aquests dies per tots aquells que podeu gaudir d’alguna estona als patis, terrasses o jardins aquests dies. El temps es presenta força variable especialment dilluns de pasqua.

El temps per divendres 10 d’abril de 2020

Divendres esperem un dia amb força sol en conjunt a Catalunya. A primeres hores del matí alguns núvols baixos cap al litoral central i litoral de Girona. A la tarda tornaran a créixer nuvolades al Pirineu que podran deixar alguns xàfecs cap a la Vall d’Aran i l’Alt Pirineu. Cap a les comarques de Ponent i del sud arribaran bandes de núvols prims.

Temperatures sense canvis importants amb valors màxims de 20 a 22 graus al Pla de Lleida i molts punts de l’interior.

El temps per dissabte 11 d’abril de 2020

Porques novetats en el temps per dissabte. Com a novetat esperem l’augment de núvols prims i mitjans a partir de mitja tarda avançant de Ponent a Llevant i deixant un cel mig enterbolit arreu del territori.

Un dia més esperem alguns xàfecs puntuals de tarda cap al Pirineu més occidental, principalment cap a la Vall d’Aran.

Temperatures sense canvis importants o lleugerament més baixes, podrien baixar entre 1 i 2 graus les temperatures màximes cap a les comarques de l’interior.

El temps per diumenge 12 d’abril de 2020

Diumenge sí que esperem alguns canvis amb un augment dels núvols arreu de Catalunya. En la majoria de casos núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig ennuvolat com a molt. Núvols més espessos cap a les comarques de Lleida i Tarragona on durant la tarda podrien arribar a caure alguns xàfecs. Xàfecs que cauran especialment cap al Pirineu de Lleida i també cap al Massís dels Ports.

Temperatures sense canvis importants durant la jornada de diumenge.

El temps per dilluns 13 d’abril de 2020

Dilluns de pasqua esperem un dia força ennuvolat arreu de Catalunya. Pel que fa a precipitacions sembla que serien poc importants i quedarien en forma de plugims febles concentrats cap a punts del Pirineu, Prepirineu i comarques de Ponent.

Mapa de pluja previst per dilluns 13 d’abril al vespre. Font: Meteociel