Les temperatures baixaran entre 5 i 10 graus a finals de setmana

L’important canvi de temps que esperem pel cap de setmana, i que ja vam anunciar ahir, arribarà acompanyat d’una notable baixada de les temperatures.

Caiguda de 10 graus a les comarques interiors.

Si avui dimecres les temperatures han tornat a superar els 30 graus a les comarques del Pla de Lleida i de l’interior de les Terres de l’Ebre, diumenge la situació serà radicalment diferent.

Diumenge esperem temperatures màximes que, a tot estirar, arribaran fins als 20 graus al Pla de Lleida o comarques interiors de Girona, una caiguda de fins a 10 graus respecte als valors que tenim avui.

A la costa la baixada de temperatures no serà tant notable i baixarien entre 3 i 6 graus, amb valors màxims que amb prou feines arribarien als 18 graus.

Diferència de temperatures entre les d’avui i les previstes per diumenge. Font: Diari ARA

Pel que fa a les temperatures nocturnes, aquestes no baixaran de forma tan decidida, ja que tindrem núvols abundants que dificultaran la baixada.

Així i tot, les matinades de dilluns i dimarts seran més fresques que les que tenim aquests dies. En alguns racons de les comarques de l’interior baixaran dels 10 graus a primera hora del matí.