L’episodi de pluja anirà a més aquest dissabte

L’episodi de pluja que des de fa dos dies va acumulant força litres, especialment als dos extrems de Catalunya, arribarà al seu màxim d’intensitat les pròximes hores, entre aquesta nit i matinada i fins demà al migdia.

Cap a les comarques de les Terres de l’Ebre i a les comarques interiors de Girona (especialment Ripollès i nord de la Garrotxa) es poden acumular les pròximes hores més de 100 mm.

El temps per dissabte 28 de novembre

Atenció aquesta nit i la matinada de dissabte, les precipitacions poden ser localment intenses a les comarques del litoral i del prelitoral. En alguns casos, de forma local poden anar acompanyades de tempesta i acumular quantitats importants de pluja en poca estona.

Durant el matí de dissabte la pluja anirà a menys al centre i sud de Catalunya, difícilment plourà cap a les comarques de Lleida, Franja de Ponent o la Vall d’Aran.

Serà cap a les comarques de Girona on la pluja pot anar caient també durant bona part del matí i fins al migdia amb moderada intensitat.

Durant la tarda no farà net. La pluja anirà caient de forma irregular en qualsevol punt del litoral i del prelitoral, sempre més abundant a les comarques de Girona.

Vent moderat, amb alguna ratxa forta al litoral.

Les temperatures no variaran gaire en conjunt o seran entre 1 i 2 graus més baixes.

Diumenge sembla que la borrasca es vol allunyar definitivament i el temps millorarà clarament.