El temps millora tot i que encara tindrem pluja aquest dimecres

La situació d’inestabilitat que ens acompanya des del cap de setmana sembla que té les hores comptades. La borrasca que ens ha afectat avui dimarts s’allunya. Dimecres esperem una millora del temps, tot i que encara tindrem pluja en algunes comarques.

El temps per dimecres 22 d’abril

Durant la matinada i les primeres hores del matí pot ploure encara cap a les comarques de Girona, litoral de Barcelona i fins i tot alguna gotellada es pot escapar cap al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, en aquests últims sectors de forma molt més feble. Cap a les comarques de Girona pot anar plovent fins al migdia.

Durant el migdia i especialment durant la tarda, esperem una progressiva obertura de clarianes arreu de Catalunya amb unes pluges que aniran clarament a la baixa.

L’obertura de clarianes cap a Ponent i el Pirineu pot propiciar el creixement d’algunes nuvolades convectives, especialment cap al Pirineu de Lleida, on no descartem algun xàfec local durant la tarda.

Les temperatures pujaran, especialment cap a les comarques del centre i sud de Catalunya.

El temps per Sant Jordi, 23 d’abril

La diada de Sant Jordi, tot i que aquest any l’haurem de viure sota el confinament, sembla que vindrà marcada per un temps molt més estable. Tindrem un dia totalment primaveral. Moltes clarianes en conjunt, però amb nuvolades de tarda cap al Pirineu que localment poden deixar alguns xàfecs.

Les temperatures es recuperaran de forma clara i molts valors arribaran als 21 o 23 graus.