El temps millora clarament aquest dimarts

L’episodi de pluja d’aquest Dilluns de Pasqua ha deixat quantitats de precipitació força abundants a les comarques de Barcelona i Girona. Destacar els 51 mm de Torroella de Montgrí, els 50 mm de Malgrat de Mar o els 44 mm de Santa Coloma de Farners. Al conjunt de Catalunya els registres s’han mogut entre els 5 i 25 mm en general.

Dimarts amb moltes més clarianes

El temps millora de forma clara demà dimarts. Així i tot, a primeres hores del matí encara tindrem un cel força tapat cap al litoral i prelitoral. No descartem, a primera hora del matí, algun plugim cap a la Costa Brava sud i també a les Terres de l’Ebre.

Ràpidament durant el matí s’aniran obrint clarianes arreu de Catalunya. Durant la tarda tindrem més clarianes que no pas núvols. A sectors de muntanya creixeran nuvolades, que al Pirineu i Prepirineu podrien deixar escapar algun ruixat local, en principi poca cosa.

Les temperatures màximes es recuperaran de forma clara.

El temps s’embolicarà a finals de setmana

Sembla que les pluges recollides avui dilluns no seran les últimes d’aquesta setmana. A finals de setmana, entre dissabte i diumenge, ens podria arribar una nova borrasca que ens tornaria a deixar un episodi de pluja força general a Catalunya. Ho anirem seguint!