Diumenge amb augment de núvols i dilluns amb algunes pluges

Dilluns ens torna a arribar un sistema frontal que deixarà algunes pluges febles a un bon grapat de comarques de Catalunya

El temps diumenge 5 d’abril de 2020

Diumenge ja no tindrem una jornada exclusivament marcada pel sol a Catalunya. Els núvols augmentaran ja durant el matí per les comarques de Lleida i Tarragona i durant la tarda els núvols deixaran un cel mig ennuvolat a gran part del territori. Tot i l’augment de núvols no esperem pluja durant la jornada de diumenge.

Les temperatures es mantindràn sense canvis importants i tornaran a ser molt agradables durant el migdia arribant als 18 o 19 graus de màxima a moltes comarques.

El temps dilluns 6 d’abril de 2020

Dilluns tindrem un canvi de temps amb l’arribada d’un nou sistema frontal. Tindrem un dia amb núvols molt abundants arreu de Catalunya.

Esperem algunes precipitacions febles durant el matí a les comarques de Ponent i de l’interior de Tarragona. Durant la tarda les precipitacions s’estendran per les comarques del Pirineu i del Prepirineu i també a punts de la Catalunya Central, poca probabilitat de pluja a la costa. Les quantitats de pluja seran poc importants entre els 2 i 5 mm, potser arribant als 10 mm cap a punts de l’Alt Pirineu.

Les temperatures baixaran, entre 1 i 2 graus a la costa i entre 4 i 5 graus cap a les comarques de l’interior.