Dilluns amb molts núvols i algunes pluges febles

Dilluns ens arriba un petit canvi de temps que s’allargarà fins a la jornada de dimarts. Molts núvols però poca pluja en conjunt.

El temps per dilluns 6 d’abril de 2020

Dilluns esperem un dia amb molts núvols arreu de Catalunya. Potser algunes clarianes durant el matí cap a les comarques de Girona. Esperem algunes precipitacions febles, especialment durant la tarda, cap a punts del Pirineu de Lleida, comarques de Ponent, a les Terres de l’Ebre i de l’interior de Tarragona. Pluja molt feble que com a molt deixaria entre 1 i 5 mm.

previsió el temps

Les temperatures sense gaires canvis a les comarques del litoral i entre 1 i 3 graus més baixes cap a les comarques interiors i del Pirineu.

El temps per dimarts 7 d’abril de 2020

Dimarts continuarem parlant de núvols abundants a tot Catalunya i d’algunes precipitacions que poden caure durant el matí cap a les comarques interiors i del Pirineu especialment. De nou esperem pluja molt feble que com a molt deixaria entre 1 i 5 mm. Menys probabilitat de pluja cap al litoral on fins i tot no descartem algunes ullades de sol esporàdiques.

Esperem una pujada de les temperatures mínimes i una baixada de les temperatures màximes cap a punts de l’interior, pocs canvis de temperatura a la zona litoral.