Dijous més fred amb temps estable abans de l’arribada de l’entrada freda

Demà dijous tindrem un dia força estable en conjunt, amb un ambient força més fred a primera hora del matí.

Ens trobem ja a les portes de l’entrada freda, que ens afectarà a partir de divendres amb una nevada moderada al Pirineu, especialment a l’occidental, vent moderat i temperatures d’hivern tot el cap de setmana. Teniu a la web una previsió explicant que pot passar durant aquesta entrada freda, podeu accedir des d’aquest enllaç.

El temps per dijous 3 de desembre

Demà dijous durant el matí esperem un cel amb moltes clarianes però amb bandes de núvols alts que seran més abundants cap al centre i nord de Catalunya. Cel més ennuvolat cap a l’Alt Pirineu i la Vall d’Aran.

No descartem també a primeres hores del matí algunes boires poc importants cap a la Vall de l’Ebre, Pla de Lleida o l’Altiplà Central.

Durant la tarda els núvols alts i mitjans augmentaran arreu de Catalunya i deixaran un cel mig ennuvolat arreu del territori.

A última hora del dia pot ploure, o nevar al voltant dels 1.000 metres, cap a la Vall d’Aran o l’Alta Ribagorça, poca cosa.

Vent que durant el matí bufarà de component N o NW feble en general, girant a component SW durant la tarda, moderat al litoral nord de Barcelona i litoral de Girona.

Ambient més fred, especialment a les fondalades i cap al litoral i prelitoral a primera hora del matí. Glaçades febles a molts sectors de l’interior. Les temperatures màximes sense gaires canvis o una mica més altes al Pirineu.