Dijous amb més núvols i més pluja

Si avui dimecres els núvols ja han anat en augment a gran part de Catalunya, demà aquests seran els protagonistes del cel.

Acompanyant les nuvolades tindrem precipitacions, que poden ser localment moderades a les comarques de Girona i a les Terres de l’Ebre ja de cara al vespre.

El temps per dijous 26 de novembre

Aquest dijous esperem un dia gris a pràcticament tot el territori català.

Ja de bon matí els núvols dominaran el cel i deixaran algunes precipitacions a les comarques del litoral i prelitoral preferentment.

Atenció cap a les comarques de Girona durant el matí, especialment entre la Selva, el Baix Empordà, el Gironès i l’Alt Empordà. En aquest sector no descartem algun xàfec localment intens i acompanyat de tempesta a primeres hores del matí.

Tarda amb el domini del cel ennuvolat a tot Catalunya. Pluja que anirà caient de forma intermitent i feble i que pot arribar a gran part del territori, sempre més probable cap al litoral.

Ja de cara al vespre pluja moderada cap a l’extrem sud, a les Terres de l’Ebre i especialment cap al Massís dels Ports.

Vent que guanyarà intensitat de component sud o sud-est al litoral central i nord, girant a component NE durant la tarda bufant moderat o amb alguna ratxa forta al litoral sud.

Temperatures mínimes una mica més altes, les màximes sense canvis destacables.