Dijous amb més núvols i alguns ruixats al litoral

Demà dijous esperem un petit canvi de temps que ens portarà un dia amb núvols més abundants a la costa i la possibilitat d’alguns xàfecs irregulars, especialment a la costa de Girona.

Previsió per dijous 28 d’octubre

Demà dijous 28 d’octubre un petit embossament fred en alçada es posicionarà entre la costa catalana i les illes Balears inestabilitzant lleugerament el temps.

Ja durant el matí i la matinada els núvols guanyaran terreny a gran part del litoral, amb un cel més tapat al litoral de Girona i del nord de Barcelona.

Serà cap a les comarques litorals de Girona on poden caure durant el matí alguns xàfecs irregulars i en conjunt poc importants.

Moltes més estones de sol durant el matí a les comarques interiors i del sud de Catalunya.

Durant la tarda creixeran algunes nuvolades cap a les muntanyes del prelitoral i també cap al Pirineu. No és impossible alguna gotellada i ruixat al Pirineu Oriental i també a punts del litoral, especialment al voltant del Montseny o de Montserrat, poca cosa.

A la resta cel mig ennuvolat durant bona part de la tarda, sempre amb núvols més abundants cap al litoral.

Temperatures mínimes sense gaires canvis o una mica més altes a les comarques de Girona, on el cel estarà més tapat durant la nit. Les màximes una mica més baixes en conjunt.