Dijous amb més fred i menys ruixats

Avui dimecres els ruixats han fet acte de presència a moltes comarques, sobretot de Girona i Barcelona. Localment han estat intensos. Al Pirineu la cota de neu ha arribat a baixar fins als 1.200 metres aproximadament.

Demà dijous el temps millorarà, els ruixats seran menys extensos i el matí serà notablement més fred allà on el vent ho permeti.

El temps per dijous 15 d’octubre

Aquest dijous esperem un dia amb força sol al conjunt de Catalunya. Durant el matí el cel es mantindrà força serè arreu de Catalunya.

Només esperem un cel més ennuvolat cap a la cara nord del Pirineu, sector de la Vall d’Aran i del nord del Pallars Sobirà, on encara pot nevar durant el matí amb una cota de neu al voltant dels 1.200 metres.

Durant la tarda el sol seguirà dominant al centre i sud de Catalunya.

Cap al Pirineu tornaran a créixer nuvolades, també cap a les comarques de Girona i del nord de Barcelona. No descartem durant la tarda alguns ruixats al voltant del Ripollès, la Garrotxa, la Selva o nord del Maresme, localment moderats.

El vent seguirà bufant intensament al voltant del Cap de Creus, a les Terres de l’Ebre i als cims més elevats del Pirineu.

Matinada clarament més freda a tot l’interior, amb moltes mínimes entre els 2 i 5 graus. Màximes sense gaires canvis en conjunt. Ambient de plena tardor.