Dijous amb les primeres nevades a cotes molt baixes

Aquest dijous esperem ja un dia molt ennuvolat i amb les primeres precipitacions en forma de neu a cotes molt baixes cap a les Terres de l’Ebre, comarques del sud de Lleida i de l’interior de Tarragona.

El temps per dijous 7 de gener

Aquest dijous 7 de gener començarà amb un cel molt ennuvolat a gran part de Catalunya. Només algunes clarianes cap a les comarques del Pirineu.

Durant el matí i migdia podrien caure els primers plugims febles cap al litoral central i sud, cota de neu que voltarà els 200 o 300 metres, més baixa cap a l’extrem sud de Catalunya on es podria veure floquejar a nivell del mar.

Durant la tarda les precipitacions aniran a més cap a les Terres de l’Ebre principalment, aquí poden ser moderades. Als Ports s’acumularan més de 10 o 15 centímetres de neu. També pot anar plovent o nevant cap a l’interior de Tarragona i comarques del sud de Lleida, cota sempre situada entre els 100 i 300 metres a tot estirar.

Ambient molt fred tot Catalunya tot i que no tindrem una matinada tan gèlida com l’anterior.

De cara a divendres i especialment dissabte es confirma una nevada força extensa a Catalunya que afectarà principalment les comarques del prelitoral i interior de Catalunya amb gruixos que poden ser localment importants.


Encara no ens segueixes a Instagram? Cada dia trobaràs el mapa del temps per Catalunya.