Continuaran els núvols a la costa i les clarianes a l’interior

Durant els pròxims dies gaudirem d’un temps estable a la major part del territori català. Això sí, als municipis del litoral els núvols seran abundants, especialment durant els matins deixant un cel força ennuvolat tant demà dimecres com també dijous o divendres.

El temps per dimecres 24 de febrer

Aquest dimecres esperem un dia estable en conjunt a Catalunya però de nou amb aquests núvols baixos o boires matinals a molts sectors de la costa.

Matí per tant amb un cel força ennuvolat a tot el litoral català. Fins i tot, no descartem alguna gotellada feble durant el matí cap a les Terres de l’Ebre o el Camp de Tarragona.

Boires que poden aparèixer també durant el matí a molts sectors de la Catalunya interior.

Al llarg del matí i el migdia els núvols baixos i les boires s’aniran trencant i tindrem moltes més estones de sol. El sol dominarà, tret d’alguns intervals encara de núvols baixos a la costa, durant la tarda a la major part del territori català.

Les temperatures en conjunt sense canvis importants. Ambient molt agradable a les hores centrals del dia a les comarques interiors amb màximes que en molts punts superaran els 17 o 18 graus.

A la costa, amb aquest cel més ennuvolat, les temperatures màximes quedaran una mica més frenades en conjunt.