Cap de setmana amb temps estable a Catalunya

Aquest primer cap de setmana de juliol es presenta amb un temps molt estable arreu de Catalunya i amb unes temperatures que pujaran especialment diumenge.

El temps per dissabte 4 de juliol

Dissabte tindrem un dia amb temps força estable arreu del territori, amb domini del sol.

Tot i això, a primeres hores del matí esperem un cel mig ennuvolat cap a la costa central i comarques de Girona. Fins i tot, no és impossible que a primera hora del matí es deixi escapar alguna gotellada feble entre el Maresme i el Baix Empordà, poca cosa en conjunt.

Els núvols de la costa central i de les comarques del nord-est deixaran pas a més estones de sol durant el matí i migdia, sol que dominarà a gran part de Catalunya.

Tarda amb alguna nuvolada al Pirineu i comarques interiors de Girona, sense deixar precipitacions.

Temperatures sense gaires canvis. Màximes que com a molt arribaran als 32 o 33 graus al Pla de Lleida i interior de l’Ebre. Entre els 26 i 30 graus a la resta del territori.

Diumenge el sol dominarà el cel a pràcticament tot Catalunya. Al matí podrien aparèixer alguns núvols alts i mitjans cap a les comarques del nord.

Les temperatures pujaran entre 1 i 3 graus diumenge, especialment les màximes. Se superaran els 33 graus en un bon grapat de comarques interiors.