Una Borrasca Freda Aïllada complicarà el temps la setmana vinent

La setmana vinent es presenta molt inestable a la península Ibèrica i aquesta inestabilitat també arribarà a Catalunya. Una Borrasca Freda Aïllada se situarà al centre peninsular i ens portarà inestabilitat com a mínim tota la primera meitat de la setmana.

Entre diumenge i dilluns una petita borrasca se situarà sobre la vertical de la península Ibèrica i enviarà a Catalunya vents de xaloc (Sud) i llevant humits, que provocaran un augment de núvols i també l’arribada de precipitacions.

Dilluns sembla que les pluges més importants cauran durant la tarda, vespre i nit, quan ens arribarà una primera branca de vents humits de llevant i xaloc impulsats per aquesta borrasca. Sembla que seran les comarques de Girona les que més rebran en aquest primer capítol de l’episodi de pluja, amb precipitacions força abundants.

Pluja prevista per dimecres 15 d’abril a les 12 hores

El temps continuarà inestable durant la jornada de dimarts arreu de Catalunya. Dia gris amb pluja que caurà especialment cap a les comarques del Pirineu, Prepirineu i interior de Girona, tot i que no es descarten a qualsevol punt de Catalunya.

Dimecres sembla que ens arribaria el segon capítol d’aquest episodi de pluja amb l’arribada d’una nova banda de precipitacions acompanyada de vents de xaloc, que regarien pràcticament totes les comarques de Catalunya.

Els pròxims dies anirem afinant més el pronòstic, però ja podem tenir preparat el paraigua perquè la setmana vinent torna la pluja arreu de Catalunya.