Avisos per precipitació intensa aquesta matinada al litoral català

Situació d’inestabilitat puntual i força localitzada la que tindrem aquesta pròxima matinada i fins a les primeres hores del matí de dijous.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intenses precipitacions en diferents comarques del litoral central català.

Precipitacions intenses de matinada

Durant la pròxima matinada es produirà al litoral central català una situació de rebuf.

Amb vents de component N i NW als dos extrems de Catalunya, al litoral central es produirà una entrada de vents de component marítim, el que anomenem rebuf, que afavoreixen el creixement de nuvolades convectives que poden acabar descarregant ruixats localment intensos.

La situació d’aquesta pròxima matinada serà força localitzada, sembla que entre el Tarragonès i el Baix Llobregat. Allà on més números de la rifa tindran per nuclis de precipitació més intensos serà al Baix Penedès i el Garraf.

Així doncs el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès aquesta tarda un avís per intenses precipitacions a les comarques del Tarragonès, el Baix Penedès, l’Alt Camp, el Garraf, l’Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Barcelonès i el Maresme.

Aquest avís ens indica precipitacions fortes que localment poden deixar 20 mm en només 30 minuts. Aquest avís s’allargarà de les 00 hores d’aquest dijous fins a les 12 hores del migdia.

Al meu Instagram trobareu el mapa amb la previsió actualitzada per demà dijous, us animo a seguir la pàgina!