Arribada d’un nou front fred aquest dilluns

Continua la tendència a l’arribada de sistemes frontals freds des de l’atlàntic. Demà dilluns un nou front ens creuarà i reactivarà la nevada cap al Pirineu més occidental amb una cota de neu que a primera hora del matí es mantindrà força baixa.

El temps per dilluns 7 de desembre

Demà dilluns ens arriba un sistema frontal atlàntic que complicarà de nou el temps, especialment cap a les comarques del Pirineu Occidental.

A primeres hores del matí tindrem un cel molt ennuvolat cap a les comarques de Lleida i especialment del Pirineu de Lleida. Núvols també abundants a la resta de Catalunya amb alguna escletxa de sol puntual.

Precipitacions que a primeres hores del matí cauran cap a la Franja de Ponent, Prepirineu i Pirineu de Lleida. Atenció perquè la cota de neu se situarà només al voltant dels 700 o 800 metres a primera hora del matí.

No descartem també algun plugim cap a les comarques interiors de Tarragona, aquí cota de neu més alta al voltant dels 900 o 1.000 metres.

Durant la tarda el cel es mantindrà tapat cap a Ponent i el Pirineu, més clarianes a la resta, tot i que sempre amb un cel mig ennuvolat. A última hora de la tarda arribaran nous plugims cap a l’Alt Pirineu i l’Aran.

Vent de mestral que anirà bufant moderat a les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, puntualment fort en aquest últim sector de cara al vespre.

Temperatures mínimes que poden baixar una mica cap al sector litoral i prelitoral. Màximes sense canvis a l’interior i al Pirineu i més altes cap a l’Ebre i el Camp de Tarragona.