Alts i baixos de temperatura els pròxims dies

Demà dijous esperem de nou un temps molt estable arreu de Catalunya.

Les temperatures pujaran uns graus més i l’ambient serà molt agradable a les hores centrals del dia. A moltes poblacions s’arribarà als 20 graus, fins i tot cap a les Terres de l’Ebre es pot arribar als 22 o 23 graus.

De cara a divendres esperem que ens creui un sistema frontal que farà davallar molt notablement les temperatures. No esperem un ambient fred de cara a divendres, però si una clara normalització de les temperatures.

A més, el sistema frontal que ens creuarà divendres, ens deixarà alguns ruixats, especialment cap al Pirineu i les comarques de Girona a partir del migdia i durant la tarda.

Diferència de temperatures màximes entre demà dijous i el pròxim divendres 12 de març. Font: AEMET

El temps per dijous 11 de març

Aquest dijous esperem un temps de nou molt estable a Catalunya, tot i que amb un clar augment de bandes de núvols alts i prims.

Durant el matí ja tindrem aquest cel enterbolit per aquests núvols alts, més espessos cap a punts del Pirineu de Lleida.

Amb el pas de les hores aquests núvols es faran més abundants i deixaran un cel blanquinós arreu de Catalunya.

Cap a la Vall d’Aran i l’Alt Pirineu el cel quedarà totalment ennuvolat a darrera hora de la tarda. Fins i tot, poden caure alguns plugims febles a darrera hora del dia, amb una cota de neu entre els 2.000 i 1.800 metres.

Temperatures clarament més altes arreu, tant les mínimes, com especialment les màximes.

Molts valors per sobre dels 20 graus cap a les comarques de Ponent i també a sectors del prelitoral. A les Terres de l’Ebre es poden arribar a superar els 22 o 23 graus.