Activats avisos per temperatures extremes aquest dilluns a Catalunya

La calor intensa continuarà les pròximes hores i de fet anirà a més demà dilluns, quan sembla que tindrem el pic de calor d’aquest episodi.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emés un avís per temperatures extremes a diferents comarques per demà dilluns 14 de juny.

Dilluns càlid amb ruixats de tarda al Pirineu

Demà dilluns ens espera un dia majoritàriament estable a Catalunya.

Durant el matí esperem un cel serè a pràcticament tot Catalunya. Només destacar algunes bandes de núvols primers que poden aparèixer a punts del litoral de Girona.

Durant la tarda les nuvolades guanyaran presència al Pirineu i al Prepirineu, també cap a la Serralada Transversal. Esperem que aquestes nuvolades acabin descarregant alguns xàfecs, localment amb tempesta, a qualsevol punt del Pirineu durant la tarda.

A la resta del territori el sol continuarà dominant el cel durant la tarda.

Atenció amb les temperatures, ja que pujaran entre 1 i 2 graus més arreu del territori. Valors màxims de 38 o 39 graus al Pla de Lleida i per sobre dels 35 o 36 graus a àmplies zones de l’interior i del prelitoral.

Avisos per temperatures extremes

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès per demà dilluns 14 de juny un avís per temperatures extremes a les comarques del Segrià, la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre, les Garrigues, el Pla d’Urgell, la Noguera, l’Urgell, la Conca de Barberà, la Segarra, el Solsonès, l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Bages, el Vallès Occidental, el Gironès, el Pla de l’Estany i l’Alt Empordà.