Dimecres amb ruixats de tarda al Pirineu

Dimecres tindrem una jornada en conjunt estable a gran part de Catalunya però durant la tarda les nuvolades creixeran a punts de muntanya.

El temps per dimecres 8 d’abril de 2020

Dimecres tindrem un dia en conjunt força estable a Catalunya. Durant el matí esperem un cel mig enterbolit per núvols alts a les comarques del sud de Tarragona i també cap a l’Empordà o sectors interiors de Girona. A la resta en principi moltes estones de sol.

Durant la tarda les nuvolades creixeran a tots els sectors de muntanya de Catalunya però les més importants ho faran cap al Pirineu, i concretament cap al Pirineu de Lleida. Serà en aquest sector, on durant la tarda es podran reproduir alguns xàfecs, localment moderats i acompanyats de tempesta. El sector més afectat podria ser al voltant de la Vall d’Aran, nord del Pallars Sobirà i nord de la Cerdanya.

Les temperatures pujaran una mica, i durant el migdia el termòmetre s’enfilarà fins als 20 o 22 graus cap a les comarques de Ponent i entre els 18 i 20 graus a molts sectors del Prelitoral i comarques interiors de Girona.

El temps per dijous 9 d’abril de 2020

Dijous repetirem una jornada força estable arreu del territori català, tret del sector del Pirineu. Allà durant la tarda es tornaran a reproduir alguns xàfecs, puntualment amb tempesta i localitzats de nou cap a la Vall d’Aran i sectors de l’Alt Pirineu.