Catalunya en alerta per acumulacions i intensitat de pluja aquest dissabte

Demà dissabte tindrem un dia passat per aigua arreu de Catalunya.

Ens arriba un front fred que deixarà pluja que localment pot ser intensa, especialment cap a la Franja de Ponent, però no es descarten aiguats a qualsevol comarca.

A la web teniu una previsió més detallada per demà dissabte que podeu llegir fent clic aquí, o també la trobareu a les nostres xarxes socials.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat per demà dissabte un avís tant per intensitat com per acumulació de pluja.

Com veieu al mapa següent aquest avís afecta pràcticament totes les comarques de Catalunya.

Avisos per acumulació i intensitat de pluja, també per estat de la mar per demà dissabte 7 de novembre. Font: Meteocat

El Meteocat adverteix que es poden acumular quantitats de pluja de 20 mm en només 30 minuts, i aquestes anar acompanyades de tempesta o de fenòmens violents. També ens avisa d’acumulacions de més de 100 mm en 24 hores a l’extrem sud de Catalunya, massís del Port. Al vessant sud del Pirineu i Prepirineu el llindar d’avís se superarà preferentment a cotes elevades.

L’avís es correspon especialment entre les 06 i les 12 hores de demà dissabte, entre les 12 i les 18 hores quedarà restringit a les comarques de l’extrem nord.

També s’ha activat un avís per demà per l’estat de la mar que pot superar els 2,5 mm a gran part del litoral català.

No dubteu en seguir-nos a les xarxes socials on anirem seguint com sempre aquesta situació meteorològica, busqueu-me per PereMeteo.